Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Reto Support via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
 4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Wi-Fi oplossingen

Wi-Fi op kantoor

Op de zaak is het heel fijn om een goed en veilig Wi-Fi netwerk te hebben voor werknemers, bezoekers, gasten en klanten. Wij verzorgen een dekkend netwerk dat snel genoeg is voor grote aantallen gebruikers. Gebruik iedere ruimte als werkplek en optimaliseer daarmee communicatie met collega's en klanten.

Wi-Fi thuis (werkplek)

De laatste jaren is er steeds meer apparatuur aangesloten op internet via Wi-Fi. Thuis zijn dat niet alleen computers maar ook smartphones, tv's, mediastreamers en bijvoorbeeld de thermostaat. Om een goede draadloze verbinding te realiseren is de configuratie van een accespoint een belangrijk punt. Met onze professionele componenten krijgt men de beschikking over een stabiele draadloze verbinding. Een betrouwbaar en dekkend netwerk voor de thuiswerkplek. 

Wi-Fi in de horeca

Tegenwoordig zoeken veel gasten naar hotels en restaurants waar Wi-Fi als service wordt aangeboden. Wie zijn klanten goede Wi-Fi biedt, scoort beter. Een gescheiden gastnetwerk met ticketsysteem zorgt ervoor dat niemand op het eigen zakelijke netwerk kan komen. Omdat de buren ook WI-Fi gebruiken, doen wij vooraf een meting om te bepalen welke instellingen nodig zijn om storingen van andere netwerken te voorkomen.

Dekking - Capaciteit - Beveiliging

Een veilig en snel Wi-Fi netwerk is onmisbaar. Reto IT helpt graag bij het uitrollen van stabiele draadloze verbindingen van zowel kleine tot grote installaties. Wij kiezen voor professionele producten die een uitstekend resultaat opleveren. Het Wi-Fi-systeem is eenvoudig om geïmplementeerd en beheerd te worden. Veel access point modellen hebben een strak design en kunnen gemakkelijk gemonteerd worden op een plafondplaat of aan de muur met behulp van het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Ieder access point wordt van stroom voorzien met behulp van de meegeleverde Power-over-Ethernet-adapter. Deze zorgt ervoor dat stroom en gegevens via één enkele netwerkkabel worden verzonden.

Wi-Fi advies?

Neem contact op

Een aantal functies op een rij:

 • Meerdere netwerknamen uitzenden
  Het is mogelijk om meerdere toegangspunten met een eigen naam op te zetten zoals een Wi-Fi netwerk voor medewerkers, gasten en IoT apparaten. Dit is handig om gebruikers of apparaten af te schermen van functionaliteit die niet voor iedereen beschikbaar mag zijn.
   
 • Ticketsysteem om toegang te verlenen aan gasten
  De acces points zijn via een controller ook in te zetten om eenvoudig toegangsbonnen te printen en zo gebruikers voor een vooraf bepaalde tijd toegang te geven tot het Wi-Fi netwerk. Dit is de perfecte oplossing voor de hotspots die gebruikt worden in de horeca of hospitality branche. Gasten krijgen via het bonnensysteem een unieke code dat eenmalig te gebruiken is. De gebruikstijden zijn in te stellen van minimaal 8 uur tot meerdere maanden toegang. Download- en uploadlimieten zijn gemakkelijk in te stellen.
   
 • Snelheid
  Vaak zijn de omstandigheden zo dat deze accespoints zelfs de snelheid halen die gelijk staat aan die van bekabelde verbindingen. Dit is ideaal voor tijdelijke kantoren of (monumentale) panden waar geen bekabelde verbinding beschikbaar is. Via de monitor is het eenvoudig om een overzicht te kijgen van de aangesloten gebruikers en met welke snelheid zij verbinding hebben.
   
 • Schaalbaarheid
  Koppel meerdere access points aan elkaar voor een groter bereik.

Tags

Wi-Fi
PoE
IoT
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.