Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Webdesign Zeist

Reto is als webdesign in Zeist sinds 2001 actief. Wij leveren maatwerkwebdesign toegespitst op uw organisatie.

Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om praktisch alle soorten webdesign voor u te ontwikkelen. Van webdesign tot complexe database-applicaties. Zelf zijn we 3 km vanaf Zeist gevestigd en helpen u graag om met webdesign uw wensen te combineren met onze online kennis en trends.

Voor u heeft dit als voordeel dat u een partij heeft bij u in de buurt die uw websites, webshops en online applicaties kan ontwerpen. Wij nemen het webdesign, technische realisatie en het bouwen van uw website en / of webshop volledig uit handen zodat u kunt doen waar u goed in bent. Wij luisteren naar uw wensen en implementeren deze op professionele wijze.

Met meer dan 16 jaar ervaring in de online marketing kunnen wij u ook ondersteunen in het ontwikkelen en uitvoeren van uw online strategie. Hierbij kunt u denken aan adverteren via zoekmachines (SEA), webdesign, zoekmachine optimalisatie (SEO), copywriting, hosting, domeinregistratie en conversie optimalisatie.

Ook een goed webdesign voor uw bedrijf in Zeist?

Neem contact op

Uw zocht naar webdesign Zeist. U kwam op onze webpagina terecht. Uiteraard is ook bij de de techniek achter de websites van onze klanten rekening gehouden met de weergave in zoekmachine’s.

Webdesign in de omgeving van Zeist:

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.