Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

VoIP apparatuur

Voor het gebruik van VoIP telefonie heb je speciale VoIP apparatuur nodig. Wij leveren naast VoIP accounts en telefoonnummers ook de apparatuur. Deze toestellen configureren wij voordat wij ze opsturen. Wij zetten jouw VoIP account(s) in het toestel of de centrale. Internetkabel inpluggen en bellen maar!

VoIP toestellen

Wij leveren allerlei toestellen maar zijn zelf goed te spreken over de apparatuur van Yealink. Op deze pagina staan onze favoriete modellen. Dit kunnen vaste bureautoestellen zijn of draadloze DECT toestellen met een basisstation.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.