Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Reto Support via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
 4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Verlies geen omzet door downtime met Reto Uptime monitoring

Monitor servers en blijf controle houden over alle diensten.

 • Websites
  Omdat gebruikers verwachten dat een website altijd beschikbaar is, helpen wij die belofte waar te maken door deze te monitoren en meldingen te sturen naar het gehele team zodra er problemen optreden. Zo kan lange downtime op tijd worden voorkomen.
   
 • Web Application Monitoring
  Transacties via websites en bestelprocessen moeten continu beschikbaar zijn. Wij informeren over de uptime van alle interactieve elementen in de website of web applicatie. Gaat er iets mis, dan verzorgen we een melding.
   
 • Mail servers
  De beschikbaarheid van de mailservers monitoren, is geen overbodige luxe. Wanneer er downtime optreedt na het monitoren van de SMTP en POP3 server wordt er direct een alert gestuurd.

Uptime monitoring advies?

Neem contact op

 • SQL databases
  Blijf goed geïnformeerd over de status van uw Microsoft SQL en MySQL databases. Deze databases zijn essentieel om webapplicaties en diensten aan te bieden. Gaan deze down dan is er een probleem. Wij helpen dit soort problemen te voorkomen.
   
 • Web servers
  Met onze Externe Server Monitoring kan gebruik worden gemaakt van een krachtige tool om de status van buiten de firewall te contoleren inclusief DNS en FTP. Het verzamelt waardevolle uptime data, ook als een server er even geen zin in heeft, worden toch direct meldingen gegeven.

Tags

uptime
SQL
SMTP
POP3
Microsoft SQL
MySQL
DNS
FTP
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.