Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Teamviewer via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
 4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Verlies geen omzet door downtime met Reto Uptime monitoring

Monitor uw servers en blijf controle houden over al uw diensten.

 • Websites
  Omdat uw gebruikers verwachten dat uw website altijd beschikbaar is, helpen wij die belofte waar te maken door deze te monitoren en meldingen te sturen naar uw team zodra er problemen optreden. Zo kunt u lange downtime op tijd voorkomen.
   
 • Web Application Monitoring
  Transacties via websites en bestelprocessen moeten continu beschikbaar zijn. Wij houden u op de hoogte van de uptime van alle interactieve elementen in uw website of web applicatie. Gaat er iets mis, dan krijgt u een melding.
   
 • Mail servers
  De beschikbaarheid van uw mailservers monitoren is geen overbodige luxe. Wanneer er downtime optreedt na het monitoren van uw SMTP en POP3 server krijgt u direct een alert.

Uptime monitoring advies?

Neem contact op

 • SQL databases
  Blijf goed geïnformeerd over de status van uw Microsoft SQL en MySQL databases. Deze databases zijn essentieel om webapplicaties en diensten aan te bieden. Gaan deze down dan heeft u een probleem. Wij helpen dit soort problemen te voorkomen.
   
 • Web servers
  Met onze Externe Server Monitoring kunt u gebruik maken van een krachtige tool om de status van buiten uw firewall te contoleren inclusief DNS en FTP. Het verzamelt waardevolle uptime data, ook als uw server er even geen zin in heeft krijgt u toch direct meldingen.

Tags

uptime
SQL
SMTP
POP3
Microsoft SQL
MySQL
DNS
FTP
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.