Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Talen (ISO 639)

ISO 639 is in de taaltypologie een internationale norm, uitgegeven door de International Organization for Standardization (ISO), voor het coderen van talen in twee- en drieletterige codes. De ISO 639-code refereert naar een specifieke taal of taalgroep. Dit kunnen zowel natuurlijke, kunst-, historische of uitgestorven talen (of taalgroepen) zijn. De talenmodule in Buildix is eigenlijk niet meer dan een lijst met al die talen en taalgroepen die over de wereld gesproken worden + de vertaling van een taal in diezelfde taal.

Heel handig voor bijvoorbeeld meertalige websites. Bijvoorbeeld bovenin de website kun je dan voor de gebruiker aangeven in welke taal een site kan worden weergegeven (voor de gebruiker nog handiger is als die taal in zijn eigen taal te lezen is, bijvoorbeeld Deens - Dansk of Frans - Langue Francaise, enz).

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.