Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Software op maat

Naast ICT-diensten van Reto IT is er een zusterorganisatie Reto Internetburo die beschikt  over een deskundige software-afdeling. Op deze afdeling ontwikkelen wij speciale informatiekoppelingen en unieke applicaties die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken. Bedenkt u zich eens hoeveel systemen u gebruikt op een dag? Van boekhoud- tot ordersystemen en van CRM- tot betaalsystemen. Onze software-ontwikkelaars koppelen deze systemen, zodat uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger worden. Zoekt u een software-oplossing op maat? Wij kunnen applicaties voor u ontwikkelen die zijn afgestemd op uw wensen en behoeften.

Informatiekoppelingen

Wilt u efficiënter werken door middel van systemen die met elkaar communiceren? Dat kan dankzij onze informatiekoppelingen tussen verschillende softwarepakketten. Dankzij onze kennis van softwarepakketten zoals onder andere Exact, Unit4, FedEx, Office 365, Afas en Microsoft Dynamics kunnen wij bijvoorbeeld uw CRM koppelen aan uw boekhoudsysteem. Zo hoeft u geen informatie handmatig in te voeren maar wordt dit voor u gedaan.

Software op maat advies?

Neem contact op

Software speciaal voor u ontwikkeld

U beschikt op dit moment over meerdere systemen die dankzij onze informatiekoppelingen beter met elkaar communiceren. Maar wellicht is het handiger, efficiënter en kostenbesparend om een nieuw softwarepakket speciaal voor u te ontwikkelen. Bedenk hoe efficiënt het zou zijn als uw medewerkers allemaal in hetzelfde systeem werken. Hoe gemakkelijk worden uw werkzaamheden dan? Geen vraagstuk is voor onze software-afdeling te complex. Elke aanvraag is voor ons een uitdaging. Wij bekijken uw behoeften en wensen en ontwikkelen een softwareproduct op maat en naar uw wensen. Meer weten over onze Software op Maat oplossing?

Tags

Exact
Unif4
FedEc
Unit4
FedEx
Office 365
Afas
Microsoft Dynamics
CRM
betaalsystemen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.