Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Software op maat

Naast ICT-diensten van Reto IT is er een zusterorganisatie Reto Internetburo die beschikt  over een deskundige software-afdeling. Op deze afdeling ontwikkelen wij speciale informatiekoppelingen en unieke applicaties die de dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken. Bedenk je eens hoeveel systemen je gebruikt op een dag? Van boekhoud- tot ordersystemen en van CRM- tot betaalsystemen. Onze software-ontwikkelaars koppelen deze systemen, zodat dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger worden. Voor wie een software-oplossing op maat zoekt, kunnen wij applicaties ontwikkelen die zijn afgestemd op alle wensen en behoeften die er zijn.

Informatiekoppelingen

Efficiënter werken door middel van systemen die met elkaar communiceren? Dat kan dankzij onze informatiekoppelingen tussen verschillende softwarepakketten. Dankzij onze kennis van softwarepakketten zoals onder andere Exact, Unit4, FedEx, Office 365, Afas en Microsoft Dynamics kunnen wij bijvoorbeeld CRM koppelen aan een boekhoudsysteem. Informatie hoeft dan niet meer handmatig te worden ingvoerd, het wordt dan voor u gedaan.

Software op maat advies?

Neem contact op

Software speciaal op maat

Beschik je op dit moment over meerdere systemen die dankzij onze informatiekoppelingen beter met elkaar communiceren? Wellicht is het handiger, efficiënter en kostenbesparend om ons een nieuw softwarepakket speciaal op maat te laten ontwikkelen. Bedenk hoe efficiënt het zou zijn als al je medewerkers in hetzelfde systeem werken. Hoe gemakkelijk worden de werkzaamheden dan? Geen vraagstuk is voor onze software-afdeling te complex. Elke aanvraag is voor ons een uitdaging. Wij bekijken behoeften en wensen en ontwikkelen een softwareproduct op maat. Meer weten over onze Software op Maat oplossing?

Tags

Exact
Unif4
FedEc
Unit4
FedEx
Office 365
Afas
Microsoft Dynamics
CRM
betaalsystemen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.