Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Skype for Business

Reto ondersteunt bij een succesvolle overstap naar Skype for Business. Het wordt eenvoudiger om altijd en overal te bellen, beschikbaar te zijn, samen te werken met mensen binnen en buiten de organisatie, hogere productiviteit te realiseren en dit alles vanuit een vertrouwde Microsoft Office 365 omgeving.

Betere samenwerking

Skype voor Business ondersteunt tijdens het dagelijkse werk. Op kantoor, thuis of onderweg. Voorzieningen zoals aanwezigheidsgegevens, chatberichten (instant messaging), audio-/videogesprekken en onlinevergaderingen maken het mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie contact te zoeken en te maken met vrienden of collega’s. Dit leidt tot betere samenwerking en een hogere productiviteit. Bovendien biedt het met de Cloud-PBX-oplossing een uitstekende oplossing voor de vervanging van de huidige telefooncentrale.

Advies over Skype for Business?

Neem contact op

Tags

Skype
Skype for Business
Office 365
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.