Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Hybride oplossing met Sip trunks

SIP staat voor 'Session Initiation Protocol' en wordt gebruikt voor het opzetten van spraakverbindingen met VoIP telefonie. Een SIP trunk is eigenlijk een telefoonlijn waarbij de inkomende en uitgaande gesprekken over een internetverbinding lopen in plaats van een traditionele telefoonlijn van bijvoorbeeld KPN.

Een zogenaamde SIP trunk zorgt voor de afhandeling van de telefoongesprekken. Het is de brug tussen VoIP telefonie en de traditionele telefonie. Als beller merk je er helemaal niets van.

Waarom een SIP Trunk?

Sommige bedrijven hebben vrij recent nog een traditionele telefooncentrale aangeschaft of de bestaande is nog niet helemaal afgeschreven. Vaak is een overstap naar VoIP telefonie dan niet heel rendabel omdat er ineens heel veel bestaande hardware moet worden vervangen die nog niet is afgeschreven. Om dan toch te kunnen besparen op de abonnementskosten en gesprekskosten kun je een zogenaamde hybride oplossing gebruiken waarbij je met een Gateway een SIP trunk kunt gebruiken op je traditionele centrale voor het verwerken van de gesprekken.

Vraag naar ons naar de mogelijkheden en of de huidige telefooncentrale geschikt is.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.