Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.
Reto Bitdefender Cloud Security

Bewezen nummer 1 voor bescherming en prestaties

Reto Bitdefender Cloud Security

Reto Bitdefender Cloud Security

Bewezen nummer 1 voor bescherming en prestaties

Bitdefender wordt consistent als eerste geklasseerd bij belangrijke onafhankelijke tests om de beste bescherming tegen cyberbedreigingen te demonstreren, met het laagste aantal valse positieven en de kleinste impact op de prestaties van de beschermde systemen.

Uitgebreide Layered Security Approach

Cloud Security for MSP van Bitdefender omvat niet alleen Antivirus en Antimalware, maar ook Anti-Exploit, Advanced Machine Learning, Content Control en Device Control. Extra optionele beveiligingslagen zijn voor dezelfde console ook verkrijgbaar.

Local & Cloud Signature and Machine Learning
Local & Cloud signature wordt gebruikt om bedreigingen te identificeren, terwijl geavanceerde Machine Learning algoritmen onbekende dreigingen voorspellen en identificeren al voor ze worden uitgevoerd.

 

Firewall met Intrusion Detection
Bescherm endpoint tegen potentiële aanvallen van binnen en buiten het netwerk met two-way firewall en Intrusion Detection.

 

Anti-Exploit
Exploits zijn vaak betrokken bij grote ransomware-aanvallen, omdat ze legale toepassingen kapen om het systeem te compromitteren. Advanced Anti-Exploit detecteert onbekende exploits op basis van bestanden of zonder bestanden (alleen in het geheugen) door zich te richten op de aanvalstechnieken en het gebruik van gedragstechnologie, in plaats van signatures van al bekende exploits.

 

Procesmonitoring
De Process Inspector bewaakt continu de werkende processen op tekenen van kwaadaardig gedrag. Op basis van deze tekenen kan de Process Inspector aanvallen blokkeren die andere beschermingslagen hebben ontweken.

 

Content Control
Content Control blokkeert of beperkt gebruikerstoegang tot potentiële gevaarlijke websites of gebruikt categorieën en roosters om de aanvalsmogelijkheden te beperken en de productiviteit te verhogen.

Content Control wordt bij andere aanbieders vaak aangeboden als extra service, maar is bij Bitdefender Cloud Security for MSP kosteloos inbegrepen.

 

Device Control
Met Device Control kunnen admins toegang van bepaalde verwijderbare apparaten, zoals USB’s, blokkeren of beperken. Door Device Control wordt het risico dat malware via die apparaten wordt binnengehaald beperkt.

 

Web Filtering
Webfiltering is essentieel voor het blokkeren van aanvallen vanaf het web. Admins kunnen met Web Filtering bekende phishingsites of andere kwaadaardige websites blokkeren, maar ook onbekende URL's, waaronder HTTPS, scannen om potentiële bedreigingen te identificeren.

Beste bescherming en beste prestaties. 
Consistent.

Zero day- en ransomware-aanvallen zoals WannaCry hebben chaos veroorzaakt, door bijna elke AV/eindpuntbeveiliging en zogenaamde ‘next-gen’ oplossing te slim af te zijn, behalve Bitdefender.

Ondersteund door zelflerende algoritmen, vervolmaakt over een periode van tien jaar, staat Bitdefender continu aan de top in onafhankelijke testen aangaande bescherming, performantie en gebruiksvriendelijkheid.

Omdat we de hoogste detectiescore behaalden en de laagste impact op beschermde toestellen vertoonden bij alle testen die gedurende het jaar werden uitgevoerd, kreeg Bitdefender in maart 2018 de prestigieuze AV-Test prijzen Beste Bescherming 2017 en Beste Performantie 2017 toegekend.

Business Security Test 2018 (augustus – november)”, AV-Comparatives

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.