Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Pagina's aanmaken

Pagina's aanmaken

Onder Modules is ook Pagina’s te vinden. Hier kun je alle webpagina’s van je website vinden. Als je op een bepaalde webpagina klikt, vindt je daar weer de subpagina’s onder. Hier kun je de teksten schrijven/checken/wijzigen van je webpagina’s. Heb je bijvoorbeeld een webpagina ‘Wie zijn wij’ dan kun je hierover op deze pagina een verhaaltje kwijt. Het is de structuur van je website. Als je je website erbij houdt, zul je snel zien hoe de structuur van je website in elkaar steekt. 

Onder Nieuws heb je al veel geleerd over het invullen van de formuliertjes, foto(‘s) bijvoegen, publiceren, optimaal functionerende teksten, links maken, de opmaakeditor, enzovoorts. Hier gaat het niet veel anders. De opmaak van de formuliertjes ziet er net iets anders uit, en er zijn wat extra mogelijkheden, maar opzich kom je met de uitleg onder Nieuws al heel ver. Extra is bijvoorbeeld onderaan het formulier; je kunt bijvoorbeeld met Ja of Nee aangeven of dit een voorpagina van een map moet worden op je website. Ook kun je aangeven of je webpaginatekst (de titel van deze pagina) in het menu moet worden weergegeven van je website met Ja of Nee.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.