Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
Power Bi

Leer de echte kracht van uw data kennen met Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is onderdeel van de krachtige business intelligence suite van Microsoft. Het geeft u snel en op elk niveau (strategisch, tactisch en operationeel) inzicht in uw data. Complexe data transformeert u eenvoudig naar waardevolle inzichten en visuele rapportages. Op ieder gewenst moment heeft u inzicht in kerncijfers en kunt u gefundeerde beslissingen nemen. Reto IT maakt uw data intelligenter en overzichtelijker met Microsoft Power BI.

Power BI data-analyses

Deze BI-tool maakt het mogelijk om data uit verschillende databases samen te voegen en te analyseren. U kunt data uit de Cloud combineren met on-premises data. Met deze tool stelt u eenvoudig een persoonlijk dashboard samen. Via dit dashboard heeft u al uw rapportages bij de hand. De rapportages kunt u direct delen met collega’s of externen.

Creëer Rapportages & Dashboards met Microsoft Power BI business intelligence software

Neem contact op

Voorspellingen

Op basis van de Power BI-analyses ontdekt u trends en ontwikkelingen. Dit helpt u om tijdig te anticiperen op bijvoorbeeld veranderende vraag naar uw producten en/of diensten. Het biedt uw organisatie waardevolle informatie om slimme strategische keuzes te kunnen maken. U hebt meer grip op uw bedrijfsprocessen en u heeft altijd de juiste real-time informatie voor het management beschikbaar.

Universeel toepasbaar

Voor veel databronnen heeft Power BI een standaard koppeling. Denk aan Acces, Excel, SharePoint, Salesforce, Oracle, Dynamics AX, SQL databases en Google Analytics. Is er geen standaard koppeling voor uw databron(nen) beschikbaar dan kunnen wij deze voor u realiseren.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.