Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.
Power Bi

Leer de echte kracht van de data kennen met Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is onderdeel van de krachtige business intelligence suite van Microsoft. Het geeft snel en op elk niveau (strategisch, tactisch en operationeel) inzicht in de eigen data. Complexe data wordt eenvoudig naar waardevolle inzichten en visuele rapportages getransformeerd. Op ieder gewenst moment heeft men zo inzicht in kerncijfers en zo kunnen gefundeerde beslissingen worden genomen. Reto IT maakt data intelligenter en overzichtelijker met Microsoft Power BI.

Power BI data-analyses

Deze BI-tool maakt het mogelijk om data uit verschillende databases samen te voegen en te analyseren. Je kunt data uit de Cloud combineren met on-premises data. Met deze tool stel je eenvoudig een persoonlijk dashboard samen. Via dit dashboard zijn alle rapportages bij de hand. De rapportages zijn direct te delen met collega’s of externen.

Creëer Rapportages & Dashboards met Microsoft Power BI business intelligence software

Neem contact op

Voorspellingen

Op basis van de Power BI-analyses ontdekt jw trends en ontwikkelingen. Dit helpt om tijdig te anticiperen op bijvoorbeeld veranderende vraag naar producten en/of diensten. Het biedt organisaties waardevolle informatie om slimme strategische keuzes te kunnen maken. Dat betekent meer grip op bedrijfsprocessen en altijd de beschikking over de juiste real-time informatie voor het management.

Universeel toepasbaar

Voor veel databronnen heeft Power BI een standaard koppeling. Denk aan Acces, Excel, SharePoint, Salesforce, Oracle, Dynamics AX, SQL databases en Google Analytics. Is er geen standaard koppeling voor databron(nen) beschikbaar dan kunnen wij deze voor realiseren.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.