Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Logo ontwerp

U hebt de beslissing genomen om voor uzelf te beginnnen en wilt goed voor de dag komen? Wij maken graag een herkenbaar en gedegen logo dat de basis vormt voor de identiteit van uw bedrijf.

Om een goed ontwerp te kunnen maken, bespreken we met u waar uw bedrijf voor staat en wat u wilt uitstralen. Verder kijken we of uw bedrijfsnaam goed onderscheidend is en of er geen merken met die naam zijn geregistreerd. Vervolgens maken we een ontwerpvoorstel dat na akkoord wordt uitgewerkt tot een volledige huisstijl. U ontvangt van ons het logo digitaal in verschillende varianten en in tegenstelling tot de meeste reclamebureau's beschikt u over alle gebruiksrechten.

Doordat we samenwerken met verschillende grote drukkerijen, kunnen we voor een zeer scherpe prijs uw drukwerk verzorgen. Door deze extra service kunt u niet alleen bij ons terecht voor uw complete website maar dus ook voor uw huisstijl- en promotiedrukwerk.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.