Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Links maken

Links maken

Als je links wilt maken naar externe websites of naar elders een pagina binnen je eigen website dan selecteer je een woord waar de link onder moet komen en klikt vervolgens op het symbooltje paperclip (link invoegen/wijzigen) in de opmaakeditor. Een pop-up-schermpje verschijnt. Vul de URL (oftewel het webadres in) onder het eerste tabje Linkomschrijving. Onder het tabje Doelvenster selecteer je Nieuw Venster Blank. Daarmee zorg je ervoor dat als iemand op een link klikt in jouw webtekst, er een nieuwe tab geopend wordt. Je bezoeker verdwijnt dus niet naar een andere website (als het om een link naar een externe website gaat). Je wilt je bezoeker natuurlijk  ook graag op je eigen website houden. Als je een losse link wilt maken (bijvoorbeeld onderaan je tekst) dan kun je onder het tabje Geavanceerd onder Stylesheet-klassen het volgende intikken: button1 (echt op deze wijze geschreven). Je tekst krijgt zo een op zichzelf staande link los van de tekst. Vervolgens druk je op OK en is je link gemaakt.

Relevante tussenkoppen en linken maken een tekst overzichtelijk. Links op de website helpen bezoekers schakelen tussen verschillende pagina’s van een website. Ze kunnen linken naar producten die worden beschreven, of naar een subpagina, of bijvoorbeeld naar een andere alinea. Ook kunnen links gebruikers snel naar externe webpagina’s brengen. Dit alles verhoogt natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid van de website. En links binnen de eigen website, kunnen ervoor zorgen dat een bezoeker langer op de site blijft rondhangen. Als jij verdieping kunt bieden met linkjes naar relevante pagina’s over het onderwerp, dan zuig je een bezoeker je website in. De links moeten wel relevant zijn, dus plaats ze bewust. Verwerk ze in originele tekst, maar laat de inhoud van de link corresponderen met het woord waar je de link in verwerkt. Dit is van belang voor zoekmachines als Google die dan goed kunnen zien hoe de structuur van je website in elkaar zit, wat weer helpt bij het makkelijker vindbaar maken van je pagina. Een voorbeeld: wil je in je tekst een link verwerken naar de contactpagina, zorg dan dat de link onder het woord ‘contact’ staat of een soortgelijke term, en niet onder ‘neem’ (bijvoorbeeld in Neem contact op) of een ander nietszeggend woord in de zin. Houd het relevant. Ook de woorden ‘klik hier’, zijn minder om te gebruiken. De tekst is weinig origineel, en komt los te staan van de rest van de tekst. Daarnaast kan een zoekmachine weinig met deze woorden. De zoekmachine weet niet waar de tekst over zal gaan als je deze link gebruikt.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.