Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

IT-oplossingen voor het MKB(+)

Reto business unit IT is de totaalleverancier en technologieradar van IT-oplossingen voor het MKB. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor goed functionerende en beveiligde systemen- en netwerken. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de IT-branche en weten maar al te goed hoe snel de technologische ontwikkelingen gaan. Deze ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Met onze kennis en creativiteit helpen wij bedrijven om de bedrijfsprocessen wendbaar te maken en een verbinding te zijn tussen mensen en IT.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.