Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Grafisch ontwerp

Reto beschikt over een moderne dtp-studio met creatieve en vakbekwame ontwerpers. Je kunt onze ‘creatieve talenten’ inschakelen om de vormgeving van je drukwerk te verzorgen. Of het nu gaat om huisstijldrukwerk, folders, reclameborden, advertenties, mailing (en nog heel veel meer): het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Met al je vragen en wensen kun je bij ons terecht. Bij Reto een logo, visitekaartjes of ander drukwerk laten verzorgen betekent persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit voor scherpe prijzen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.