Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Teamviewer via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
 4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Endpoint protection (Antivirus)

Endpoint protection biedt robuuste bescherming tegen virussen en spyware, ongeacht of uw endpoints draaien onder Windows of macOS. Verder biedt het robuuste bescherming tegen virussen en spyware, ongeacht of uw endpoints draaien onder Windows of macOS. Daarnaast biedt Endpoint Protection robuuste bescherming tegen virussen en spyware, ongeacht of uw endpoints draaien onder Windows of macOS. Als laatst biedt Endpoint protection robuuste bescherming tegen virussen en spyware, ongeacht of uw endpoints draaien onder Windows of macOS.

Ransomware

Antivirusproducten bestaan al jaren en beschermen vooral tegen de klassieke, al langer bestaande, bedreigingen. De laatste tijd worden veel computers geïnfecteerd met ransomware. Waarschijnlijk kent u wel iemand uit uw vrienden en kennissenkring die zijn gehele digitale administratie, fotoarchief of aangesloten backup is kwijtgeraakt omdat alles bestanden geblokkeerd of versleuteld werden. Deze vervelende virussen worden vaak verspreid via nep e-mailberichten van bijvoorbeeld PostNL met de mededeling dat er een pakketje klaar staat. Zodra de gebruiker op de link klikt, begint het versleutelingsproces. Helaas beschermt het standaard Windows 10 antivirusprogramma Microsoft Windows Defender niet altijd voldoende. Wij maken gebruik van antivirussoftware met een centraal cloud portaal om zo de thuisgebruiker met een enkele werkplek, of zakelijke gebruikers met meerdere werkplekken, te beschermen. Zo bent u er altijd zeker van dat de virusscanner up-to-date is.

Verbinding met clouddiensten

Anti-malware producten hebben vrijwel allemaal een verbinding met een clouddienst. Dit kan een rechtstreekse verbinding zijn vanuit het endpoint of via een firewall. Via analysetools worden per dag miljoenen malware voorbeelden bekeken en wordt 24/7 een actueel beeld gevormd van bedreigingen. Virusupdates worden direct richting het antivirusprogramma gepushed. De snelheid waarmee anti-malware producten reageren, vormen in vergelijking met antivirusoplossingen een groot pluspunt. Reto kiest daarom voor een combinatie van antivirus en anti-malware met cloudkoppeling.

Recente virus en spyware detecties

 • Troj/Lethic-DF20 mei 2018
 • Troj/Phish-CNW20 mei 2018
 • Troj/DocDl-NVD20 mei 2018
 • Troj/Ransom-EYG20 mei 2018
 • Troj/Formboo-Y20 mei 2018
 • Java/Adwind-DQF20 mei 2018
 • Troj/PDFUri-FDM20 mei 2018
 • Troj/MSIL-LJD20 mei 2018
 • Troj/HawkEye-RK20 mei 2018
 • Troj/Fareit-EXQ20 mei 2018

Onze Endpoint protection partners:

SophosSophos
ESETESET

Endpoint protection advies?

Neem contact op

 • Optimaal beschermd
  Uw computer is 24/7 beschermd tegen virussen, spyware en rootkits.
   
 • Vast bedrag per maand/jaar
  U betaalt een vast bedrag per maand/jaar voor automatische updates.
   
 • Uitgebreide rapportage
  Maandelijks ontvangt u een rapport met de status van alle computers en acties van de virusscanner.

Tags

Windows
macOS
ransomware
antivirus
anti-malware
spyware
rootkits
anti-vrius
Reto
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.