Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

E-commerce - Producten

E-commerce (electronic commerce) omvat alle manieren waarop via computernetwerken handel bedreven kan worden. Digitale handel dus. Ook ondersteunende taken, zoals marketing, distributie en online betalingen vallen binnen de term. Voor webwinkels is deze module heel handig. Je kunt in deze module de structuur rondom de producten die je aanbiedt via je webwinkel bouwen. Via handige koppelingen wordt de organisatie een heel stuk vereenvoudigd.

Met submodules als Merken, Productkleuren, Productverpakkingen, Productleeftijden, Productlabel kun je lijstjes als basis maken. Stel je gaat naar Merken. Dan kun je hierin aangeven welke Merken je allemaal verkoopt (van een bepaald product). Dat heeft als twee belangrijkste voordelen dat als je later bij Producten een nieuw product toevoegt, je in het invulveld over Merk enkel nog uit het lijstje hoeft te selecteren welk merk het betreft (voor al die andere invulvelden als productkleur, productleeftijd, productverpakking, enzovoorts geldt hetzelfde). Het andere belangrijke voordeel is dat als er iets wijzigt, je dit maar op 1 centraal punt hoeft te veranderen. Vervolgens wordt dit op de webwinkel overal aangepast (stel een merknaam wijzigt. Coca Cola is voortaan Coco Colo. Pas het 1 keer aan in Merken en overal waar Coca Cola stond, staat nu Coco Colo).

Merken

Je doet hier niet meer dan merknamen aanmaken die je allemaal verkoopt. Voor een groot bedrijf even een klusje, want kan natuurlijk zo om een paar duizend marken gaan, maar als je ze eenmaal hebt staan, is het reuze handig).

Productverpakkingen

Je doet hier niet meer dan de verschillende soort verpakkingsmogelijkheden neerzetten (denk aan 6-pack, blik, doos, zakje, krat, fles, display, enzovoorts)

Productkleuren

Je doet hier niet meer dan de kleuren aanmaken (bij kleding kun je dan gemakkelijk de verschillende kleuren selecteren waarin het te koop is)

Productlabel

Bijvoorbeeld Opruiming en Actie. Het label komt over de foto van het product heen (een stukje).

Productleeftijd

Bijvoorbeeld of het een 18+ of 16+ product betreft. Wie het wil bestellen, krijgt bijvoorbeeld een waarschuwing(svraag) als het een 18+ product betreft.

Producteenheden

Je doet hier niet meer dan de verschillende eenheden neerzetten (denk aan gram, kilogram, liter, mililiter, stuk)

Producten

In Producten komt alles samen. Hier voeg je nieuwe producten toe en kun je vervolgens bij veel invulvelden gemakkelijk selecteren uit de lijstjes die je elders al had aangemaakt. Toch zijn er nog een heleboel specifieke dingen die hier ook moeten worden ingevuld. Zoals het artikelnummer, de unieke URL (oftewel webadres), of het een financieel product betreft, Start + Einddatum (als het om tijdelijke verkoop gaat, bijvoorbeeld rondom Pasen), de EAN code (European Article Number - hiermee identificeer je je product ) en/of de SKU code (stock keeping unit - een unieke code dat product- en voorraad beheer eenvoudiger maakt). Verder nog zaken als BTW-groep, wat de bodemprijs van het product is, Beschrijving: een beschrijving, kort en lang (wordt weergegeven bij het product in de webwinkel), Meta (beschrijving voor in de zoekmachine, als je hier niets invult, pakt de zoekmachine de beschrijving bij Beschrijving en Koppelingen (onder welke groepen producten kan je nieuwe product allemaal terugkomen? Bijvoorbeeld een snijplank kan onder Keukenspullen en onder Houtartikelen terugkomen).

 

 

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.