Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Microsoft Dynamics CRM Online

Reto IT begeleidt organisaties bij de inzet van Microsoft Dynamics CRM Online. Wij helpen bij het maken van de businesscase en zorgen voor een succesvolle projectaanpak en implementatie van de CRM-oplossing. Het resultaat is dat nog betere klantenservice kan worden geboden en slimmere verkoop en marketing kanworden toegepast.

Integratie met Office 365

Door de naadloze integratie met Office 365 kunnen medewerkers altijd en overal samenwerken. Dit maakt medewerkers flexibeler en productiever. Het is bijvoorbeeld eenvoudig te integreren met Outlook. Hierdoor worden e-mails aan klanten direct in CRM opgeslagen en worden taken die via Microsoft Dynamics CRM Online worden toegekend direct in de eigen Outlook agenda geplaatst.

Dynamics CRM Online advies?

Neem contact op

Snelle implementatie

Reto IT ondersteunt organisaties bij het realiseren van een snelle implementatie van Microsoft Dynamics CRM in de Cloud. Er zijn geen investeringen in hardware nodig, omdat de oplossing volledig online werkt. Uiteraard kunnen we ook de adoptie, trainingen en het beheer en support uit handen nemen.

Tags

Microsoft
Dynamics
CRM
Outlook
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.