Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Microsoft Dynamics CRM Online

Reto IT begeleidt organisaties bij de inzet van Microsoft Dynamics CRM Online. Wij helpen u bij het maken van de businesscase en zorgen voor een succesvolle projectaanpak en implementatie van de CRM-oplossing. Het resultaat is dat u nog betere klantenservice kunt bieden en slimmere verkoop en marketing kan toepassen.

Integratie met Office 365

Door de naadloze integratie met Office 365 kunnen uw medewerkers altijd en overal samenwerken. Dit maakt medewerkers flexibeler en productiever. Het is bijvoorbeeld eenvoudig te integreren met Outlook. Hierdoor worden e-mails aan klanten direct in CRM opgeslagen en worden taken die u via Microsoft Dynamics CRM Online worden toegekend direct in uw Outlook agenda geplaatst.

Dynamics CRM Online advies?

Neem contact op

Snelle implementatie

Reto IT ondersteunt organisaties bij het realiseren van een snelle implementatie van Microsoft Dynamics CRM in de Cloud. Er zijn geen investeringen in hardware nodig, omdat de oplossing volledig online werkt. Uiteraard kunnen we ook de adoptie, trainingen en het beheer en support voor u uit handen nemen.

Tags

Microsoft
Dynamics
CRM
Outlook
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.