Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Drukwerkbegeleiding

Vanwege onze ervaring in de grafische branche, regelen we voor onze klanten ook vaak het drukwerk. Doordat we samenwerken met verschillende drukkers kunnen we kwalitatief hoogwaardig drukwerk leveren tegen een scherpe prijs.

Het begint meestal met de huisstijl (briefpapier, enveloppen en visitekaartjes) en een bijpassende website. Vervolgens wordt er nagedacht over reclame (folders, flyers, buitenreclame, vlaggen en belettering). Met onze kennis en ervaring bewaken wij voor u de kwaliteit van het drukproces van uw huisstijl. Wij hebben goede ervaringen met een aantal drukkerijen, maar we werken ook graag samen met de drukkerij van uw keuze.

Nog geen eigen logo of niet tevreden met uw huidige logo? Wij maken graag een professioneel logo en huisstijl voor u.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.