Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Drukwerkbegeleiding

Naast ontwerp van verschillende drukwerkuitingen, regelen we voor onze klanten ook vaak het drukwerk.

Immers, het is mooi om het werk van begin tot eind uit handen te kunnen nemen voor onze klanten. Bij goedkeuring van een ontwerp zoeken wij de juiste drukkerij binnen eigen netwerk. Hierdoor kunnen we deze diensten ook voor scherpe prijzen aanbieden. Uiteraard zorgen wij voor goede druktechnische bestanden.
Het begint meestal met de huisstijl (briefpapier, enveloppen en visitekaartjes) en een bijpassende website. Vervolgens wordt er nagedacht over reclame (folders, flyers, buitenreclame, vlaggen en belettering). Met onze kennis en ervaring bewaken wij de kwaliteit van het drukproces van de huisstijl.


Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.