Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Drukwerkbegeleiding

Vanwege onze ervaring in de grafische branche, regelen we voor onze klanten ook vaak het drukwerk. Doordat we samenwerken met verschillende drukkers kunnen we kwalitatief hoogwaardig drukwerk leveren tegen een scherpe prijs.

Het begint meestal met de huisstijl (briefpapier, enveloppen en visitekaartjes) en een bijpassende website. Vervolgens wordt er nagedacht over reclame (folders, flyers, buitenreclame, vlaggen en belettering). Met onze kennis en ervaring bewaken wij de kwaliteit van het drukproces van de huisstijl. Wij hebben goede ervaringen met een aantal drukkerijen, maar we werken ook graag samen met een drukkerij naar keuze.

Nog geen eigen logo of niet tevreden met het huidige logo? Wij maken graag een professioneel logo en ontwikkelen een complete huisstijl.


Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.