Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

 1. download Teamviewer via onderstaande knop;
 2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
 3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
 4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
 5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Desktop Hosting

Desktop Hosting is een kant-en-klare oplossing voor bedrijven. Of je nu een eenmanszaak, groot kantoor of medewerkers hebt die vaak onderweg zijn, maakt geen verschil. Iedere werknemer heeft met diverse apparaten toegang tot zijn bureaublad, programma's en bestanden. Deze Cloud Desktop heeft geen last van beperkingen van een individuele desktop of laptop en maakt verbinding met gedeelde dataopslag. Desktop Hosting helpt de kosten te verlagen voor wie niet de kennis in huis heeft om alle veranderingen in de technologie bij te kunnen benen.

Wat zijn de voordelen?

 • vast bedrag per maand;
 • flexibel en schaalbaar;
 • overal toegang tot programma's en data;
 • beveiliging;
 • backup.

Desktop Hosting advies?

Neem contact op

Bij Reto bieden wij Desktop Hosting aan die zijn gehost in de professionele datacenters van Reto met razendsnelle verbindingen. Zo dus nooit meer last van de snelheidbeperkingen van eigen netwerk- en internetverbinding. Er worden slechts toetsaanslagen en beeldscherminformatie heen en weer gestuurd. Deze virtuele werkplekken zijn de hele dag bereikbaar voor alle medewerkers maar je kunt ook profiteren van:

 • dataversleuteling;
 • zekerheid over backups;
 • dataopslag in Nederland.

Tags

desktop hosting
cloud desktop
beveiliging
backup
dataversleuteling
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.