Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

CPV Codes (213/2008)

Via de Common Procurement Vocabulary (CPV) kunnen decentrale overheden bij aanbestedingen alle mogelijke leveringen, diensten en werken identificeren door middel van cijfercodes. De codes staan dus voor leveringen, diensten en werken onderverdeeld in verschillende categorieën. Door gebruik te maken van deze codes vormen taalverschillen tussen de lidstaten geen hinderpaal of interpretatierisico. CPV is een uniform classificatiesysteem.

Wie zo'n lijst wil integreren in zijn website, kan hiervoor bij ons terecht. Onder de module instellingen kunnen wij deze lijst toevoegen. In bijvoorbeeld de contactmanager kun je de data in deze lijst koppelen. Zo weet je meteen in welke 'business' je contacten werken.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.