Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Content voor Narrowcasting

Optimaal communiceren met klant of eigen personeel meteen bij binnenkomst in een bedrijf? Handig gereedschap daarvoor is narrowcasting; oftewel met krachtige content communiceren via beeldscherm(en). Bijvoorbeeld over wat er speelt binnen een organisatie of in welke vergaderzaal een bezoeker wordt verwacht. Of wat er op sociale media wordt gecommuniceerd. Eigenlijk kun je er niet meer om heen. De opkomst van narrowcasting heeft de afgelopen tien jaar een flinke vlucht genomen. Je kunt de content op de beeldschermenen/het beeldscherm zelf beheren met de module Narrowcasting in Buildix.

Onder Modules is de module Narrowcasting te vinden. Wij maken onder Narrowcasting voor de gebruiker de mappen Kanalen/schermen en Slideshows aan. Het mapje Kanalen/schermen is er voor het aantal uitzendkanalen of beeldschermen dat van content moet worden voorzien. Als er twee schermen of uitzendkanalen zijn, zijn er twee verschillende contentuitzendmogelijkheden.

Onder Slideshows kunnen door de gebruiker slides worden aangemaakt, oftewel de verschillende pagina's die straks voorbij gaan rollen op het narrowcastingbeeldscherm. Bijvoorbeeld een slide 'Even voorstellen', een slide 'Nieuws van de dag' en een slide 'Wat te doen bij spoed?'

Tabje Algemeen

Druk op het +je/Nieuw. Zo maak je een nieuwe slide aan. Vil titel in van je slide bij Naam. Zet Publiceren op Ja. Vul Tijdsduur (seconden) in, het aantal seconden dat de slide moet blijven staan. Alleen een foto? Ongeveer 20 seconden. Tekst erbij? Wellicht 35 seconden. Handige foefje is om zelf je tekst even twee keer snel te lezen en de tijd bij te houden, en die tijd hier in te voeren.

Transitie?

Tabje Type

Vul type foto in bij, selecteer bijvoorbeeld HTML als ... Zoek bij Afbeelding de foto in Bestandsbeheer op. Het is slim om vantevoren een mapje Narrowcasting te maken in Bestandsbeheer. Hier staan dan alle foto's die je voor je Narrowcastiung gebruikt (hebt) bij elkaar. Selecteer vervolgens een handige Template (vaste vormgeving). Er zijn er 4. Template 1 staat voor... Template 2 staat voor... Enz. En tik vervolgens de tekst bij HTML inhoud.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.