Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om AnyDesk te downloaden. Zowel Windows, MacOS, Android als Linux desktops worden ondersteund. Al in het bezit van Reto Support (AnyDesk)? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Reto Support via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Reto Support (AnyDesk);
  4. geef het AnyDesk-adres op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Windows 

MacOS | Android | Overige

Ondersteuning
op afstand
Wegens COVID-19 zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar.
Daarom verzoeken wij u om support@reto.nl te mailen in plaats van te bellen.

Complete huisstijl

Net zo belangrijk als de inhoud van je werk, is natuurlijk de uitstraling van je bedrijf. Wij verzorgen graag jouw complete huisstijldrukwerk van begin tot eind. Onze mening is dat de huisstijl er perfect uit moet zien. Het vormt tenslotte de basis voor de identiteit van een bedrijf.

Eén stijl

Een logo, briefpapier, visitekaartjes, presentatiemappen, enveloppen en nog heel veel meer; wij ontwerpen alles in één stijl en uitstraling. Herkenbaar en uniek. Wij zorgen ervoor dat je er trots op kunt zijn.

Scherpe prijzen

We leveren het drukwerk in hoge kwaliteit af, snel en tegen scherpe prijzen door samenwerkingen met de juiste partijen. Wij hebben goede ervaringen met een aantal drukkerijen, maar we werken net zo lief samen met een drukkerij naar keuze.

Optimaal advies

We maken ons graag druk om een huisstijl waarmee je indruk kunt maken. Wij hebben alle specialistische kennis in huis om je optimaal te adviseren over al je communicatie-uitingen. Kom vrijblijvend een kopje koffie drinken en we vertellen je alles.  

Meer informatie?

Onze adviseur/ontwerper staat voor je klaar. Mail naar info@reto.nl of bel direct 035-6032305.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.