Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Uitloggen

Uitloggen

Rechtsbovenin vind je een aantal symbolen (oftewel buttons) naar het één en ander. Bijvoorbeeld een wereldbolletje, een radartje, een vraagteken, enzovoorts. Daarnaast staat ook je naam en profielfoto. Als je hierop drukt, klapt een menu uit. Onderin is de afmeldknop te vinden waarmee je uit kunt loggen. In het voorbeeldplaatje in groen aangegeven.

Log altijd uit als je klaar bent in Buildix. Dit is vooral voor de veiligheid. Onbevoegden kunnen zichzelf zo geen toegang verschaffen tot het beheer van jouw website.

 

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.