Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Profiel/Gebruikersaccount

Profiel/Gebruikersaccount

Als je klikt op 'naam + foto' rechtsboven (oftewel; je profiel), klapt eronder een menu open. In dat menu kun je 'Account weergeven' vinden. Hier kun je je eigen profiel vormgeven op Buildix.

Je kunt er onder andere een foto van jezelf uploaden, je telefoonnummer opgeven, aangeven of je 2-factorauthentification wilt (extra beveiligde toegang met sms), aangeven in welke kleuren Buildix voor jou moet worden weergegeven, je wachtwoord wijzigen, enzovoorts. De invulvelden met een rood sterretje erachter zijn verplicht om in te vullen.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.