Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand
VvKR

Nieuw platform voor 300 reisspecialisten

Gepubliceerd op vrijdag 17 november 2017 in Algemeen

Nieuw platform voor 300 reisspecialisten

De afgelopen maanden zijn we bij Reto bijna dagelijks bezig geweest met één van de meest bijzondere projecten dit jaar, namelijk www.vvkr.nl. VvKR staat voor Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en heeft als doelstelling om de krachten te bundelen tussen meer dan 300 reisspecialisten in Nederland. Kleinschalige reisorganisaties kunnen zich aansluiten bij de VvKR en daarmee voordeel halen uit alles wat de VvKR te bieden heeft aan haar leden.

De nieuwe website heeft als grootste doel het voorstellen van de aangesloten reisorganisaties aan de consument. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, zijn er verschillende wegen gecreëerd naar de juiste reisorganisaties. Opzoek naar een duikreis? Dan verschijnt er een lijst met alle reisorganisaties die duikreizen als specialisme hebben. Of toch liever een rondreis door het exotische Bolivia? Geen probleem, de VvKR weet precies bij wie het beste kan worden aangeklopt.

Elke reisorganisatie heeft een eigen profiel op de nieuwe VvKR website. Nieuw is dat deze profielen geheel door de organisaties zelf te beheren zijn dankzij een besloten beheeromgeving. Hier kan gemakkelijk opgegeven worden waar de focus van een betreffende reisorganisatie op ligt.

Naast de nieuwe website is ook het logo van de VvKR onder handen genomen. Samen met de vele indrukwekkende beelden op de website, zorgt dit voor een sfeervol en fraai geheel waar elke bezoeker van gaat watertanden.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 17 november hebben wij de nieuwe website aan de VvKR-leden mogen presenteren.

www.vvkr.nl

Meer artikelen
Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.