Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Bedrijfsvideo's

Op een duidelijke, maar leuke manier overbrengen waar je bedrijf voor staat en wat je doet? Dat kan op verschillende manieren. Een website is hier een goed voorbeeld van, maar een bedrijfsvideo biedt ook veel kansen.

Vertrouwen

Met een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm wordt een verhaal op een visuele manier uitgelegd. Dat blijft vaak beter hangen dan bij een geschreven tekst. Door voor een goede en passende stijl voor de bedrijfsfilm te kiezen - aansluitend op de belevingswereld van de doelgroep – kun je met een bedrijfsfilm ook nog eens vertrouwen opbouwen.

Gratis reclame

Interessant is ook dat Google steeds vaker filmpjes van dochterbedrijf YouTube als zoekresultaat (gratis) indexeert. Dat geldt ook voor bedrijfsvideo’s. Meer zoekresultaten betekent meer merkbekendheid, meer klikken op de website en dus meer potentiële klanten. Als mensen de bedrijfsvideo leuk vinden, zullen ze deze sneller delen met anderen. Een goede bedrijfsvideo leidt dus al snel tot gratis reclame.

Passend binnen marketing- en communicatieplan

We denken graag mee over een bedrijfsvideo (dat kunnen verschillende korte zijn, of één wat langere) en kunnen deze van begin tot eind voor verzorgen.  Belangrijk voor ons is dat de video zowel inhoudelijk als visueel past binnen een totaal marketing- en communicatieplan. Zo wordt de video optimaal benut.

Offerte

Een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact met ons op. Wij maken dan een afspraak om de mogelijkheden door te nemen.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.