Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

Bedrijfsvideo's

Op een duidelijke, maar leuke manier overbrengen waar uw bedrijf voor staat en wat u doet? Dat kan op verschillende manieren. Een website is hier een goed voorbeeld van, maar een bedrijfsvideo biedt ook veel kansen.

Vertrouwen

Met een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm wordt uw verhaal op een visuele manier uitgelegd. Dat blijft vaak beter hangen dan bij een geschreven tekst. Door voor een goede en passende stijl voor de bedrijfsfilm te kiezen - aansluitend op de belevingswereld van uw doelgroep – bouwt u met een bedrijfsfilm ook nog eens vertrouwen op.

Gratis reclame

Interessant is ook dat Google steeds vaker filmpjes van dochterbedrijf YouTube als zoekresultaat (gratis) indexeert. Dat geldt ook voor bedrijfsvideo’s. Meer zoekresultaten betekent meer merkbekendheid, meer klikken op uw website en dus meer potentiële klanten. Als mensen de bedrijfsvideo leuk vinden, zullen ze deze sneller delen met anderen. Een goede bedrijfsvideo leidt dus al snel tot gratis reclame.

Passend binnen marketing- en communicatieplan

We denken graag met u mee over een bedrijfsvideo (dat kunnen verschillende korte zijn, of één wat langere) en kunnen deze van begin tot eind voor u verzorgen.  Belangrijk voor ons is dat de video zowel inhoudelijk als visueel past binnen uw totale marketing- en communicatieplan. Zo wordt de video optimaal benut.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact met ons op. Wij maken dan een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw bedrijfsvideo door te nemen.

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.