Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Heeft u al Teamviewer dan kunt u verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. uw ID op het scherm doorgeven via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu met u mee, u ziet precies wat we doen en hoe uw muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

360 graden fotografie

360 graden fotografie is een relatief nieuwe verschijning op het internet, en nu ook beschikbaar voor uw bedrijf. Geef uw bezoekers de mogelijkheid om op eigen initiatief uw winkel of restaurant te verkennen. De bezoeker bepaalt zelf waar hij kijkt!

Virtuele tour

Door het gebruik van 360 graden foto’s kunnen wij een virtuele tour verzorgen. Dit geeft uw bezoekers een onovertroffen indruk van uw bedrijf. Het is zelfs mogelijk om deze virtuele tour te bekijken met een Virtual Reality bril. Dit voor een wel zeer realistische ervaring.

Een virtuele tour door uw bedrijf is bij uitstek de wijze waarop u een modern imago creëert voor uw bedrijf. Bekijk ook de onderstaande demo en ontdek de mogelijkheden van 360 graden fotografie.

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Reto heeft een eigen fotograaf in dienst. Hij neemt graag de mogelijkheden met u door.

  • Neem vrijblijvend contact op
Reto
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.