Ondersteuning op afstand

Ondersteuning op afstand

Om uw computer, telefoon of tablet beveiligd op afstand over te nemen om ondersteuning te bieden, is het handig om Teamviewer te downloaden. Al in het bezit van Teamviewer? Ga dan verder bij stap drie.

Vijf eenvoudige stappen:

  1. download Teamviewer via onderstaande knop;
  2. het gedownloade bestand uitvoeren of installeren;
  3. opstarten van Teamviewer (Reto Support);
  4. Geef ID op het scherm door via telefoonnummer: 035 - 603 23 05;
  5. wij kijken nu mee. Je kunt precies zien wat we doen en hoe de muis beweegt.

Downloaden

Ondersteuning
op afstand

085-nummers aanvragen

Een 085-nummer is een landelijk bedrijfsnummer met professionele uitstraling. Heb je aan één nummer (of een aantal) voldoende? Dan zijn 085-nummers ideaal voor jou.

De 085-nummers bieden dezelfde voordelen als 088 nummers, namelijk: ze zijn niet regiogebonden waar vele andere nummers dat wel zijn. Ga je verhuizen? Je houdt hetzelfde nummer en zo hoeft niemand aan een nieuw (net-) nummer te wennen. Perfect als je in heel Nederland actief bent. 085-nummers zijn per stuk af te nemen, dagelijks opzegbaar en hebben lage kosten. Nummers zijn bij Verbonden op voorraad en binnen enkele seconden actief!

"Ik gebruikte altijd alleen mijn 06-nummer. Met het vaste nummer lijkt het alsof ik een bedrijfspand/praktijk heb. Ideaal, niemand heeft nu mijn directe mobiele nummer en klanten zien mij minder als kleine ZZP'er."

Reto B.V.
Nieuwegracht 13
3763 LP Soest

035 - 603 23 05 (ma t/m vr 08.30 tot 17.30)
info@reto.nl

Wist u dat?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid van een domeinnaam te controleren via de zoekfunctie op onze website. U treft de zoekfunctie rechts in onze hoofdnavigatie.
Reto ooit begonnen is als internetbureau, maar tegenwoordig ook diensten aanbiedt in de vorm van fotografie, netwerkbeheer, hardware en narrowcasting.