Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

Hoe kunnen wij wat voor u betekenen?

Home    Bedrijf    Werkwijze

Uw website geldt als digitaal visitekaartje van uw organisatie. Daarom is ons vertrekpunt bij de totstandkoming van een website voor het inter- of intranet een persoonlijk gesprek met één van onze mensen, waarbij de hoogste prioriteit wordt gegeven aan uw wensen conform de huisstijl van uw organisatie. Om de juiste feeling te creëren conform de huisstijl bezoeken wij graag uw organisatie ten einde te komen tot een perfect passend en gewenst concept. Uiteraard wordt ook het concept uitgebreid met u doorgenomen, gekoppeld aan onze kennis en ervaringen. Van uw kant worden hiervoor geen computertechnische kennis en ervaring verlangd. Alle mogelijkheden worden vanuit onze kant toegelicht en besproken.

Het concept
Bij serieuze belangstelling verzorgen wij voor u graag en geheel vrijblijvend een eerste concept of schets. Dit ontwerp wordt u ter beoordeling voorgelegd en zal uitgebreid met u besproken worden. Dit concept vormt de leidraad bij de totstandkoming van de op te leveren website, maar aanpassingen blijven natuurlijk altijd mogelijk. Mocht het geheel naar wens zijn, dan gaan wij over tot het maken van een heldere offerte.

Het proces
Na ontvangst van de geparafeerde overeenkomst start ons team met de ontwikkeling van uw website. Desgewenst wordt u tussentijds op de hoogte gehouden van het proces. Dit gebeurt door middel van een zogeheten privéwebsite, welke wij met u zullen bekijken en doornemen. Wij horen dan graag uw opinie. Dit tussentijdse gesprek kan leiden tot aanpassingen, welke wij vervolgens zullen doorvoeren. Het is van belang dat u als opdrachtgever en het team van RETO samen voor 100% achter de privéwebsite staan. Het eindresultaat geldt tenslotte als visitekaartje van ons beider organisaties. Bij volledige tevredenheid van u en onze kant gaat de website live.

Nazorg
Het beheer en onderhoud kunt u desgewenst geheel in handen van RETO geven. Heeft u echter gekozen voor een Buildix licentie dan wordt dit standaard door ons bewaakt.

Heeft u belangstelling en/of vragen? Aarzel niet en maak een afspraak.

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social