Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

W3C Webdesign

Home    Diensten    W3C Webdesign

Wanneer websites worden opgemaakt volgens de standaard van het World Wide Web Consortium (W3C), worden problemen in verschillende browsers en besturingssystemen grotendeels voorkomen. Hierdoor heeft u meer zekerheid dat de website correct wordt weergegeven aan uw bezoekers. RETO is hier groot voorstander van en vindt dat alle websites/applicaties aan deze eisen/standaarden zouden moeten voldoen.

Uw (huidige) website W3C valideren
Onze programmeurs hebben zich gespecialiseerd in het W3C valideren van websites. Dit passen wij natuurlijk toe op nieuwe (complexe) websites, maar dit is natuurlijk ook mogelijk op al bestaande websites.

Voordelen van een W3C gevalideerde website

  • Een grote toegankelijkheid / gebruiksvriendelijkheid
    Met een W3C gevalideerde website bent u er van verzekerd dat uw website in alle browsers en op alle besturingssystemen correct wordt weergegeven.
  • Betere zoekmachine resultaten / opname
    Zoekmachines zoals: Yahoo, ASK, Bing en Google zijn een belangrijke bron van bezoekers voor uw website. Om een goede positie te verkrijgen in de zoekresultaten is het van groot belang dat de code van uw website voldoet aan de normen van het W3C. Hierdoor is het voor zoekmachine robots/spiders makkelijker om uw website te analyseren en te indexeren.
  • Versnelde laadtijden
    Door de W3C standaard te handhaven ontvangt de browser een pagina die hij verwacht. De browser hoeft op deze manier niet zelf opmaak te interpreteren, waardoor de website sneller op het scherm van de bezoeker getoond wordt.

Internet via uw PC of mobiel, internetten kan tegenwoordig overal.
Ook daarom is het zo belangrijk standaarden te hebben en te gebruiken.


Over het W3C
Het W3C (voluit World Wide Web Consortium) is een onafhankelijke organisatie die als doel heeft het potentieel van het world wide web volledig te benutten. Dit gebeurt door middel van het uitgeven van standaarden voor alle gangbare programmeertalen op Internet en het vaststellen van richtlijnen ten behoeve van interoperabiliteit en uniformiteit. www.w3c.org – officiële website

Controleer uw website zelf op: http://validator.w3.org/

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social