Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

Restyling

Home    Diensten    Restyling

Het restylen van een website gebeurt meestal als er sprake is van productvernieuwing of van een bedrijfsreorganisatie, waardoor de bestaande website simpelweg niet meer voldoet. De technieken op het Internet ontwikkelen zich namelijk zo snel dat een update na twee jaar geen overbodige luxe is. De meeste websites die nu gerestyled worden komen terug als een tweede generatie website. Misschien is uw website gemaakt door een kennis of is deze in eigen beheer.

Overzichtelijker
Het is bij een restyling vaak belangrijk dat de reeds bestaande website overzichtelijker wordt gemaakt. Daarom is het van belang om tijdig te beginnen met het ontwerp voor de vernieuwde site. Het is tevens van belang dat de website-ontwikkeling in gelijke tred loopt met de ontwikkelingen binnen de organisatie en/of de productontwikkelingen, zodat de website geen onjuiste of verouderde informatie verschaft die tot misverstanden zouden kunnen leiden.

Ontwikkeling
Om te voorkomen dat de gekozen techniek niet correspondeert met het ontwerp, of dat de techniek niet werkt op de server, doorloopt RETO alle stappen van het projectplan, dat wij ook bij de ontwikkeling van een nieuwe site doorlopen: ontwikkeling, layout met preview van een template en techniekontwikkeling met bèta release. Daarna volgt de realisatie. Want wanneer diverse gehanteerde technieken niet samenwerken kost dat vaak veel tijd voor een minder resultaat.

Er zijn diverse redenen om een website te restylen:

  • reorganisatie of overname
  • uitbreiding
  • nieuwe technieken, nieuwe online dienstverlening
  • de website functioneert niet meer naar behoren
  • het aanprijzen van product(en) bij andere specifieke doelgroepen mogelijk maken

Tot slot
In alle gevallen wordt door RETO eerst gekeken welke diensten de huidige website biedt en wat daarvan gehandhaafd kan blijven. Het is voor ons waarschijnlijk meer werk om die dienst compleet opnieuw op te zetten, dan om de bestaande dienst te verbeteren. De diensten die u wilt gaan aanbieden ontwikkelen we verderop in het proces dat wij samen met u doorlopen, zodat wij de perfecte dienst/website voor u kunnen neerzetten.

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social