Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

Nazorg

Home    Diensten    Nazorg

Na de oplevering van een website heeft u een mooie, nieuwe, verfrissende visitekaart. Maar wat is een mooie website met verouderde content? Uw cliënten en doelgroep dienen een goede (visuele) indicatie te krijgen van uw bedrijf en de bedrijfsstrategie. Zij zijn niet gebaat bij:

  • verlopen vacatures;
  • achterhaalde nieuwsartikelen en/of producten;
  • verlopen acties en/of prijslijsten.

Terugkeer van de bezoekers
De content dient dus verzorgd en up-to-date te blijven. Het is de bedoeling dat uw doelgroep uw digitale visitekaartje blijft vinden en bezoeken. Alle informatie en nieuwsitems dienen regelmatig vernieuwd te worden met als doel de terugkeer van uw bezoekers.

Wat zijn de mogelijkheden voor de nazorg:

  1. op contractbasis;
  2. op regie;
  3. zelf, door middel van een beheersysteem.

1. op contractbasis
Vaak wordt er aan een offerte direct een contract gekoppeld. Dit is altijd voor een periode van tenminste één jaar. Het contract kan bestaan uit zowel maandelijkse als wekelijkse aanpassingen.

2. op regie
Dient er op de website een wijziging doorgevoerd te worden dan kunt u bellen. Wij hanteren dan het standaardtarief. Dit geldt ook standaard voor wijzigingen die buiten het contract zoals genoemd bij punt één vallen.

3. zelf door middel van Buildix
Het mooiste is natuurlijk wanneer u wijzigingen op uw website door uw eigen mensen kan laten doorvoeren. Dat kan! Hiervoor heeft RETO een platform ontwikkeld genaamd Buildix.

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social