Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

M-Commerce

Home    Diensten    M-Commerce

Handelen via de mobiele telefoon heeft de toekomst. M-Commerce (Mobile Commerce) is de mobiele variant van E-Commerce: handel via het Internet. M-Commerce loopt via het netwerk van mobiele telefoons. Verkopers en kopers handelen direct via de mobiele telefoon. Deze vorm van draadloze handel (wireless marketing) zal in de toekomst, net als on-line marketing nu, niet meer weg te denken zijn.

M-commerce is tevens bij uitstek geschikt om actuele informatie op elke locatie toegankelijk te maken. Denk hierbij aan actueel nieuws en beurskoersen, maar ook aan toegang tot uw bedrijfssystemen waaronder uw persoonlijke agenda.

Internetkoppeling
Bovendien kan alles wat via het Internet beschikbaar is gekoppeld worden aan uw mobiele applicatie: Zo kunt u bijvoorbeeld de orders status van uw webwinkel bekijken of de website statistieken opvragen. Daarnaast kan deze mobiele internetapplicatie eenvoudig gekoppeld worden aan een CMS/CRM-pakket. Daarmee beheert u wereldwijd eigenhandig mobiel uw bedrijfsnetwerk.

Wij werken op het gebied van sms-communicatie samen met betrouwbare telecompartners die beschikken over een wereldwijd netwerk.

Zo biedt RETO u de wereldhandel in één hand.

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social