Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

Internetmarketing

Home    Diensten    Internetmarketing

Op het Internet zijn er miljoenen websites die met elkaar rivaliseren om het grootste aantal bezoekers. In deze context rijst de vraag hoe u het gewenste resultaat kunt bereiken met uw website. Uw site moet zo zijn ontworpen dat deze perfect beantwoordt aan de doelen van uw website en afgestemd is op de gebruikers van de website. De volgende vragen zijn van essentieel belang bij het beschrijven van de doelgroep:

 • Wat voor soort computer heeft de bezoeker?
 • Tot welke leeftijdscategorie behoort de bezoeker?
 • Wat voor soort internetverbinding heeft de bezoeker?

Dit zijn enkele vragen die nadrukkelijk bekeken moeten worden in uw internetmarketing-plan, om bezoekers te behouden dan wel te winnen.

Marketingstrategieën
RETO helpt u om met marketingstrategieën gebruikers van de website te behouden dan wel te winnen door te kijken naar wat technisch mogelijk is. Reeds bestaande websites kunnen ook uitstekend in een nieuwe internetstrategie worden gekaderd. Hiertoe wordt onder meer gekeken naar uw bestaande websitestatistieken. Naar aanleiding daarvan wordt dan een nieuw marketingplan voorgesteld.

Wat voor typen internetreclame (webvertizing) kunnen geleverd worden en hoe ziet het kostenplaatje eruit?

 • Bannerreclame
  Een banner is een advertentie voor uw website die op een andere website wordt geplaatst, zodat de bezoekers hiervan worden geattendeerd op uw producten en/of diensten.
 • Sponsoring
  Door middel van sponsoring kunt u bijvoorbeeld een aantal veelbezochte websites van evenementen sponsoren, als ook chatsessies waar de bezoekers lang op de website blijven.
 • Mailings
  Nieuwsbrieven waarvoor geïnteresseerden zich kunnen aanmelden en bij wijze waarvan zij bijvoorbeeld maandelijks automatisch op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de kunst van het reclame maken door middel van het Internet. Misschien overbodig te zeggen dat reclamemaken buiten het Internet (door verwijzingen naar de website in andere media) nog altijd van essentieel belang is!

Het is leuk als u over een mooie website beschikt, maar niet als er niemand van het bestaan ervan afweet!

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social