Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

E-commerce

Home    Diensten    E-commerce

Onder E-commerce verstaan we het op elektronische wijze aanbieden of afnemen van producten en/of diensten tussen aanbieder en consument. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren zoals:

  • het bedrijven van Public Relations (PR);
  • het distribueren van goederen;
  • het verkopen van producten en/of diensten;
  • het informeren;
  • het onderhouden van contacten met relaties;

of het nu gaat om producten en/of diensten.

Wat kan de meerwaarde zijn voor uw organisatie?
De meerwaarde verschilt natuurlijk per organisatie. Wilt u weten hoe E-commerce meerwaarde kan bieden aan uw organisatie? Neem dan contact met ons op en wij leggen u vrijblijvend enkele voorbeelden voor.

Een voorbeeld
Klanten bezoeken uw Internetpagina en vinden uw producten en/of diensten. Ze kopen en betalen. Zo bespaart u op personeelskosten en misschien zelfs op huisvesting kosten.

Enkele voordelen
Een verbeterd aanbod van uw diensten en/of producten kunt u behalen door meer kennis van uw doelgroep en een betere binding met uw klanten te krijgen. Dit is mogelijk door middel van de volgende voorbeelden: U kunt met behulp van een Frequently Asked Questions ( F.A.Q. ) vragen/klachten verzamelen en openstellen voor anderen zodat u tijd bespaart en de klant sneller kan helpen.

Doet RETO zelf ook aan E-commerce?
Jazeker, RETO heeft als nevenactiviteit een online webwinkel, genaamd 'Muizenshop.nl'. Met deze winkel tonen wij aan wat de mogelijkheden zijn van elektronisch zakendoen. En bovendien is het ook nog eens een hele bijzondere webwinkel. Muizenshop.nl maakt geheel gebruik van Buildix Enterprise. Geïnteresseerd? Neemt u eens een kijkje.

Het online koopproces, het 5K-model
Het steeds verbeteren en optimaliseren van de conversie kan op vele vlakken. Het 5K-model van het online koopproces is een uitstekend middel hiervoor. Dit model beslaat alle vlakken van het koopproces; van het aantrekken van de juiste bezoekers tot en met het realiseren van herhalingsaankopen. Meer weten over het 5k-model?

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social