Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

Doelstelling

Home    Bedrijf    Doelstelling

RETO heeft als primaire doelstelling het leveren van maatwerk en een optimale dienstverlening aan haar opdrachtgevers. Deze doelstelling vormt het referentiekader voor alle uit te voeren werkzaamheden. De volgende randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie van uw inter- of intranetsite worden door ons in acht genomen:

 • Gunstige laadtijden
  Op de gemiddelde computer moet de website snel kunnen worden weergeven en doorlopen. De inlaad- en navigatietijd moeten acceptabel zijn!
   
 • Bereikbaarheid
  Een website dient natuurlijk 24/7 bereikbaar te zijn. Daarvoor heeft RETO haar eigen servers centraal staan tussen het Internet knooppunt van Nederland in Haarlem. Hierdoor kunnen wij u perfect maatwerk leveren. Ook zijn wij niet afhankelijk van standaarden zoals bij de meeste Internet Service Providers (ISP's).
   
 • Duidelijke schermweergave
  Bij de ontwikkeling van een succesvolle intra- of internetsite wordt rekening gehouden met een diversiteit aan schermresoluties, platformen en browsers van de potentiële bezoekers van de website.
   
 • Perfecte layout
  Het uiterlijk van de website dient zowel functioneel als professioneel te zijn. Dus geen bonte verzameling van allerlei soorten lettertypes, kleurstellingen en afbeeldingen, maar een professioneel uiterlijk. Uw huisstijl moet herkenbaar blijven. Duidelijkheid en doelgroepgerichtheid staan bij ons voorop bij het creatieve ontwerp van een website.
   
 • Gebruiksvriendelijke navigatie
  Het doorlopen van uw website moet voor de bezoeker prettig zijn en de bezoeker mag niet met problemen worstelen of tegen hindernissen aanlopen.

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social