Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

Conversie optimalisatie

Home    Diensten    Conversie optimalisatie

Een conversie kunt u zien als een doel dat op uw website bereikt is. Dit kan de aankoop van een product zijn, maar kan ook bestaan uit het aanvragen van een offerte of het invullen van een contactformulier. Conversie optimalisatie zorgt er voor dat zoveel mogelijk bezoekers uw doel zullen bereiken.

Conversie & bezoekers
Omdat wij eerst met u vaststellen wat uw doelstellingen zijn binnen de website, kunnen wij de gehele website afstemmen op wat u wilt dat de bezoeker doet. Bezoekers zullen binnen de website gestuurd worden zodat de kans groot is dat er een conversie plaats gaat vinden.

Statistieken
Aan de hand van de statistische informatie die wordt bijgehouden krijgen we inzicht in het effect van deze optimalisaties en kunnen we daar vervolgens direct op inspelen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u constant het uiterste uit uw bezoekers haalt. Ook de conversies worden bijgehouden in een geavanceerd statistisch systeem, deze kunnen op elk moment ingezien worden..

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social