Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen
info@reto.nl

Webdesignbureau

RETO
RETO
RETO
RETO
RETO
RETO

Analytics

Home    Diensten    Analytics

Voor het registreren van statistische informatie over het bezoek aan uw website maken wij onder andere gebruik van Google Analytics. Dit uitgebreide stuk software van Google wordt door ons op de juiste manier ingericht waardoor alle geregistreerde informatie ook daadwerkelijk nuttig en leesbaar wordt. Door te vergelijken kunnen wij de juiste conclusies trekken en aan de hand daarvan uw website continu blijven verbeteren.

Wat te doen met zoveel informatie
Wij hebben een aantal experts op het gebied van Google Analytics en Google Adwords over de vloer lopen die gemakkelijk conclusies kunnen trekken uit de informatie die deze pakketten genereren. Uit deze analyses komen meestal kleine veranderingen aan de website voort, die een groot effect kunnen hebben op het aantal conversies of zelfs het aantal bezoekers. Het verzamelen van statistische informatie is daarom zeer belangrijk, meten is weten!

Koffie?

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van RETO of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koffie Maak een afspraak!

Sitemap

Laat ons u bellen

Laat ons u bellen 035-603 23 05 of laat ons u bellen.
E-mailen kan naar info@reto.nl.

We love social